Hírlevél feliratkozás

Játékos csapatépítés a Börzsönyben

 
 
csapat

A

A Play Wellness Panzióban megszervezésre kerülő vállalati tréningek többségét a megrendelő cégek maguk bonyolítják, de a hozzánk rendszeresen járó és általunk ismert és elismert trénereket és tréning / tanácsadó cégeket mi is szívesen ajánljuk ügyfeleinknek. Van azonban néhány saját csapatépítő programunk is, amelyek kifejezetten a mi helyszínünkre lettek kifejlesztve és akár önálló programként, akár a tréningek mellé kiegészítő programként is nagyon szívesen ajánljuk vendégeinknek,ügyfeleinknek.A Play Wellness Panzióban megszervezésre kerülő vállalati tréningek többségét a megrendelő cégek maguk bonyolítják, de a hozzánk rendszeresen járó és általunk ismert és elismert trénereket és csapat 2tréning / tanácsadó cégeket mi is szívesen ajánljuk ügyfeleinknek. Van azonban néhány saját csapatépítő programunk is, amelyek kifejezetten a mi helyszínünkre lettek kifejlesztve és akár önálló programként, akár a tréningek mellé kiegészítő programként is nagyon szívesen ajánljuk vendégeinknek,ügyfeleinknek.A legfőbb erősségünk más tréninghelyszínekkel szemben,hogy a Play Wellness Panzió,egy időben  csak egy  csoportot fogad,így kizárólagos használatot tudunk biztosítani vendégeinknek.  A tréningező cégek, vállalatok szempontjából nagyon előnyös, hogy területünkön nem zavarja a munka menetét semmilyen körülmény,se más vendég, így nem kell alkalmazkodniuk és kompromisszumot kötniük a tréning alatt.Az étkezéseket is egyénileg, az egyes csoportokhoz igazítjuk, a menü elkészítésénél ügyelünk a csoport összetételére, egyedi kívánságaikra.Ügyfeleink nagy része szerint is egy vállalati program esetében a jó tréninghelyszín már fél siker. Mi azon fáradozunk, hogy a több napos programokból a mi részünket a tőlünk telhető maximális odafigyeléssel és magas minőségben teljesítsük, hogy a program a résztvevők számára valóban emlékezetes maradjon, vendégeink újult erővel és pozitív feltöltődéssel térjenek vissza munkahelyeikre.Outdoor csapatépítő programok -a könnyed feladatoktól az extrém kihívásokig.Elsősorban intellektuális kihívást jelentő érdekes,játékos feladatok a szabadban,melyeket csak közösen, egy csapatként együttműködve lehet megoldani.A tapasztalati tanulásra épülő feladatok a csapat  fejlesztendő területeire fókuszálnak, egyre nehezebbek,összetettebbek,segítve ezzel a folyamatos fejlődést.

 

Akik már jól érezték magukat nálunk:  SW Umwelttechnik Magyarország Kft,Waberer's International Nyrt, OTP, Magyar Nemzeti Bank, Cti Bank,Unix Autó Kft,IT Services Hungary,Yamazaki Mazak Central Europe,Cib Bank,.....
 

 

Programjaink 

 

GPS-es Kincsvadászat

 

V

alamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye.Most kipróbálhatja Ön is, hogy mennyire ügyes stratéga és szerencsés kincskereső!  Akár egyéni, akár együttműködést, kommunikációt fejlesztő csapatfeladatként is ajánljuk.  A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze,hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek legyenek. A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyi ségfeltáró és fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat. A résztvevők munkahelyi beosztástól,kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében ,egymást segítve oldják meg a hétköznap itól teljesen eltérő problémákat.Valamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye.Most kipróbálhatja Ön is, hogy mennyire ügyes stratéga és szerencsés kincskereső! Akár egyéni, gpsakár együttműködést, kommunikációt fejlesztő csapatfeladatként is ajánljuk. A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze,hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek legyenek. A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyi ségfeltáró és fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat.A résztvevők munkahelyi beosztást ól,kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében,egymást segítve oldják meg a hétköznap itól teljesen eltérő problémákat. A program leírása:  A résztvevőket kisebb létszámú csoportokra osztjuk. Egy rövid eligazítás és a játék szabályainka ismertetését követően minden csapat kap egy feladatleírást,a kincsesládák koordinátáival feltöltött GARMIN eTrex H  tipusu GPS készüléket, melynek használatát pár perc alatt ismertetjük. A cél, hogy az adott játék idő alatt,a  terepre kihelyezett kincsekből minél többet sikerüljön minél rövidebb idő alatt összegyűjteni a csapatoknak. A csapatok egymás ellen versenyeznek. A játék a Panzió bejáratától  indul ahol a megadott idő lejárta után le kell adniuk a zsákmányolt kincseket.

 

Csapatépítő főzőtréning

 

bogracs

A

csoportok kisebb csapatokat alkotva,szakácsunk felügyele te mellett, különböző, adott alapanyagokból, saját kreativitásuk szerint, előre meghatá rozott tematika és koncepció mellett készítik el ételeiket, melyet aztán az egész csoport megkóstol és pontoz. Nagyszerű kikapcsolódást nyújt kisebb-nagyobb társaságoknak egyaránt.

Pincelátogatás , borkóstoló

 

IMG 20180210 205824

P

anziónktól nem messze találálható a Pincénk ahol Magyarország legjobb bovidék boraiból tartunk kóstolót,amely egy kellemes esti program ahol a beszélgetés a jó hangulat a jellemző!

 

 

Ismerd meg Diósjenőt játékosan

 

P

rogram keretén belül a résztvevők egy játékos vetélkedő segítségével ismerik meg Diósjenő látványosságait, nevezetességeit és főbb természeti kincseit.Az út során térképek, üzenetek segítségével találják meg az ellenőrző pontokat.Az ellenőrző pontokon a feladatok sikeres végrehajtása esetén, információk segítik a következő pont megtalálásában.Kiváló élménydús program hosszabb szakmai napok, konferenciákat követően.

  Élőcsocsó

 
csocso

A

játékot minden olyan alkalomra ajánljuk,ahol a csapatépítés és felhőtlen szórakozás főszerephez jut.12x 7m felfújt focipálya. 10 fő szórakoztatását biztosítja egyszer re. A játékosok töltik be a csocsók .Kicsik és  nagyok is egyaránt játszhatják.

 

Karaoke Retro Buli

 
karaoke

V

annak pillanatok, amikor nem akarunk már annyira versenyezni: megkapaszkodva egy jó korsó sörben egyszerűen csak szeretnénk jól érezni magunkat.Hogy persze a bulinak sajátos arculata is legyen, remek mulatság, ha egymást szórakoztathatjuk távolról sem tökéletes előadásunkkal. Karaoke sokak szerint 30 perc alatt többet megtudhatunk egymásról mint 3 együtt töltött év alatt a szomszédos irodában.Az éneklést ezúttal egy Video Retro Bulival fejezzük be!

 Rekeszmászás

 
rekeszmaszas

A

rekeszmászás lényege, hogy fejjel lefelé állított rekeszekből kell a játékosnak tornyot építeni, ami lehet akár 8 méteres is.Mindezt nehezíti, hogy közben a felső rekesz tetején áll. A játékos beülővel van biztosítva, és a játékvezető folyamatosan biztosítja, és segíti őt.Aki először próbálja ki, a 10-15 rekesz feltornyozásával is igen elégedett lehet.

 

 

Homokfoci,Tenisz bajnokság

 

IMG 8495 1

H

omokfoci,tenisz bajnokság Csapatok,osztályok,irodák,kollektívák  közötti verseny ami igazán összehozza a csapatot.

 

 

 

Csomag Ajánlatok              Megnézem 

  Medence Party a Panzió medencéjénél

 
1

M

edence Party a Panzió külső medencéjénél,szakképzett személyzettel,fantasztikus vizes programokkal szórakoztató zenével 21 óráig,utánna folytatódik dj.-vel a rendezvényteremben 02.-ig,hosszabítás lehetséges.
 
 
 
Kérje ajánlatunkat              Árajánlatkérés

 

 

Play Wellness Panzió

2643 Diósjenő Petőfi Sándor út 59.
Tel: 06-35/364-466
      06-35/600-600
 email

cards

Rólunk írták....

Így kell JÓL csinálni valamit!! Szuperül éreztük magunkat, fáradhatatlan kedvesség és jó kedv jellemzi a tulajdonost...
Fléger Viktória
Motoros csapatból egy vendég

Kivalo hely ceges bulikra illetve rendezvenyekre! Ebben az evben latogattuk meg cegemmel a helyet, a kiszolgalas szuper volt ... 
Márk Dominik
vendég

Finom pizzák barátságos hangulat és a bulikrol ne is beszéljünk......... 
Miklós János
vendég

10 fős legénybúcsús csapattal, barátságos, családias kiszolgálással, egy kis videó discoval fűszerezve, tiszta szállás, rendes ágynemű, ár-érték arányban több mint kiemelkedő........ 
Nagy Vendel
vendég

Segítőkészek a szálláson.Korrekt ár. A wellness része is nagyon jó.Nagyon szép helyen van szép a környezet.... 
Danka Bálint
vendég
 

Elégedettek voltunk, nagyobb baráti társaság töltött ott egy hétvégét, Ár/Érték arányban 5*. 
Mészáros Tibor
vendég