Hírlevél feliratkozás

A felejthetetlen "Esküvőért..."

 

Az esküvő életünk szabadon választható eseménye közül a legjelentősebb. Születésünket és halálunkat nem választhatjuk meg, csak a házasságunkat s vele az embert, akivel az életünket le szeretnénk élni.Valaki már gyerekkora óta álmodozik az esküvőjéről, valaki gondolni sem mert rá. Van aki korán elköteleződik, van aki későn szánja rá magát. Van aki gyorsan dönt, van aki megfontoltabb a választást illetően. De bárhogyan is történt, e döntés legyen méltó jelentőségéhez és hozzátok! Mi ebben szeretnénk segíteni.Az esküvő életünk szabadon választható eseménye közül a legjelentősebb. Születésünket és halálunkat nem választhatjuk meg, csak a házasságunkat s vele az embert, akivel az életünket le szeretnénk élni.Valaki már gyerekkora óta álmodozik az esküvőjéről, valaki gondolni sem mert rá. Van aki korán elköteleződik, van aki későn szánja rá magát. Van aki gyorsan dönt, van aki megfontoltabb a választást illetően. De bárhogyan is történt, e döntés legyen méltó jelentőségéhez és hozzátok! Mi ebben szeretnénk segíteni.A cégünk nászajándékként, az Étterem emeletén található panzió  szobáját fölajánlja a párnak nászéjszakára.

Kép

Szolgáltatásaink: 


Délutáni állófogadás,vendégvárás

Esti vacsora

Rendezvényterem

Éjféli vacsora


 A felszámolásra kerülő létszámot legkésőbb az esküvőt megelőző péntek délután 3 óráig kérjük pontosítani.A végleges létszámba kérjük számolják bele a meghívott vendégeken kívül a vőfélyt, ha van, a zenészt, a videóst és a fotóst is.

Teremdíszítés:

Teremdíszítő cégeket tudunk ajánlani, de a szervezésről a megrendelő gondoskodik.
 
Zene:

Zenészeket tudunk ajánlani, de a kiválasztásról és szervezésről a megrendelő gondoskodik,valamint az utóbbi időszakban divatos Esküvő Dj.-t is!
 
Sütemények:

A vendégek ellátásához szükséges házi vagy cukrászsüteményekről, a megrendelő gondoskodik.Minden Pénteken tartott esküvő esetén a menüsor árából 10 % kedvezményt biztosítunk!
100-150 fős Étterem, 30 fős terasz,valamint a Börzsöny hegység csodálatos látványával, várja az  ünnepelni vágyókat. Az étterem mellett Panzió és Vendégházak is üzemelnek,ahol 6 db kényelmesen berendezett, zuhanyzós szoba és 5 db 5 fős faház  várja a fáradt násznépet!
 
 

Play Wellness Panzió

2643 Diósjenő Petőfi Sándor út 59.
Tel: 06-35/364-466
      06-35/600-600
 email

cards

Rólunk írták....

Így kell JÓL csinálni valamit!! Szuperül éreztük magunkat, fáradhatatlan kedvesség és jó kedv jellemzi a tulajdonost...
Fléger Viktória
Motoros csapatból egy vendég

Kivalo hely ceges bulikra illetve rendezvenyekre! Ebben az evben latogattuk meg cegemmel a helyet, a kiszolgalas szuper volt ... 
Márk Dominik
vendég

Finom pizzák barátságos hangulat és a bulikrol ne is beszéljünk......... 
Miklós János
vendég

10 fős legénybúcsús csapattal, barátságos, családias kiszolgálással, egy kis videó discoval fűszerezve, tiszta szállás, rendes ágynemű, ár-érték arányban több mint kiemelkedő........ 
Nagy Vendel
vendég

Segítőkészek a szálláson.Korrekt ár. A wellness része is nagyon jó.Nagyon szép helyen van szép a környezet.... 
Danka Bálint
vendég
 

Elégedettek voltunk, nagyobb baráti társaság töltött ott egy hétvégét, Ár/Érték arányban 5*. 
Mészáros Tibor
vendég