hubgzh-CNcsnlendeitplroruskesuk

Hírlevél feliratkozás

 

Támogatott projekt

 

Kedvezményezett neve:

Paróczy Csaba Tamás egyéni vállalkozó

Támogatott projekt címe
„A PLAY WELLNES PANZIÓ fejlesztése”

Pályázat azonosító száma:
TFC-1-1-1-2017-2018-00685

Szerződött támogatás összege:
21 000 000 Ft

Támogatás mértéke:
70 %

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: Panziónk a Börzsöny hegység lábánál közvetlenül a Jenői Strandfürdő mellett található. (ami jelenleg nem üzemel).  Vállalkozásunk régóta foglalkozik csapatépítő tréningek, családi összejövetelek, kerti party-k szervezésével, bonyolításával.

 

A projekt közvetlen célja a PLAY - Panzió vonzerejének, jövedelemtermelő-és versenyképességének, illetve látogatottságának növelése. A projekt keretében az alábbiak valósulnak meg:

 • bővítjük a férőhely kapacitásunkat 4 új szobával, és kapcsolódó helységeket építünk,ami 115 m2.
 • építünk egy új 300m2-es több funkciós épületet, melyben lehetőség lesz a különböző sport és fitness sportrendezvények lebonyolítására, illetve lehetőség lesz 100-150 fő befogadására alkalmas konferenciák megrendezésére is.

 

A 30 000 000 Ft összköltségű projekt megvalósításhoz a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban sikerrel pályáztunk 21 000 000 Ft támogatásra. A felújítás és bővítés tervezetten 2020.04.23-ig befejeződik, így 2020-as évtől kezdve vendégeinket megújult környezetben, bővített férőhellyel és szolgáltatási körrel várjuk.

Támogatott projekt befejezési dátuma:
2020.04.23.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

 

 

                                          

 

 

 

 

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022 „Magyar Falu Vállalkozás-Újraindítási Program”

 

 

 

 • ·A kedvezményezett neve : Parózcy Csaba Tamás e.v.
 • ·A projekt címe : „Étterem korszerűsítése és konyhai gépek beszerzése a Play Panzió és Étteremnél”
 • ·A szerződött támogatás összege : 7 609 004,- Ft
 • ·A támogatás mértéke (%-ban) : 70 %
 • ·A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.21.
 • ·Projekt azonosító száma : GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00410· 
 • ·A projekt tényleges befejezése: 2023.05.12.
 • ·A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt közvetlen célja a PLAY – Panzió és Étterem vonzerejének, jövedelemtermelő-és versenyképességének, illetve látogatottságának növelése. A cél elérése érdekében a következő részcélokat fogalmaztuk meg:

Tervezett fejlesztések:

 1. Az étterem külső arculatának és a mai elvárásoknak megfelelően  energiatakarékosság  fejlesztése, nyíllászárók cseréje, homlokzat külsö szigetelése.
 2. Konyha fejlesztése,modern Gépek eszközök vásárlása, amivel a technikai felszerelését   korszerűsítettük. A konyhai berendezéseink átlag életkora 10-15 év között mozgott. Időszerűvé vált a régi gépek újakra cserélése. Az új eszközökkel  javítottuk az ételek minőségén is, ezért beszerzésre került  1db souvide gép, a benne készült életek csomgalására pedig 1 db vákumcsomagolól. A  sous vide eljárással olyan azonos hőfokon süti az egész hússzelet minden részét, amilyenen kívánja. Vákuumzacskóban vagy tasakban lezárva a hús sehol nem lesz túlsütött vagy száraz, és megőrzi minden tápanyagtartalmát és ízét, sokkal egészségesebb eljárás a megszokott hagyományos módszereknél, mint rostlap vagy serpenyő. Szintén a fenti okokból kfolyólag beszerzésre került 1 db kombi sütő-gőzpároló berendezés is, aminek nagy előnye, hogy többféle sütési funkcióval (száraz és párás) bír, ezenkívül digitális vezérléssel, időzítéssel, hőfokszabályzóval rendelkezik, és megfelelő páratartalom jellemzi, ugyanakkor légkeveréses funkciója és beépített maghőmérője van. A régi mosogatógépünket és mikrónkat is újra, korszerűbbre cseréljük.
 3. A belső tér kilmatizálása, hűtése-fűtése kerülne korszerűsítésre, mellyel a vendégek komfort érzetén szeretnénk javítani.

Az étterem szomszédságában található, tizenkét éve nem üzemelő Strandfürdő teljes felújítása megkezdődött, előreláthatólag egy-két éven belül befejeződik. A megnyitás után várhatóan a vendégek száma megnő, ezzel az Étterem látogatottsága is. A megnövekedett vendéglétszám indokolja a konyha, külső és belső tér fejlesztését, modernizációját. Sajnos az elmúlt években a vendéglátást sújtotta legjobban a  koronavírus, a vendégek elmaradását eredményezte ezzel a bevételi forrás nagyon minimális lett, így a fejlesztések elmaradtak, ezzel is a vidék és a kiemelkedően jól teljesítő régiók közötti különbség nagyot nőtt.

 

projekttabla

Play Wellness Panzió

2643 Diósjenő Petőfi Sándor út 59.
Tel: 06-35/364-466
      06-35/600-600
 email

cards

Rólunk írták....

Így kell JÓL csinálni valamit!! Szuperül éreztük magunkat, fáradhatatlan kedvesség és jó kedv jellemzi a tulajdonost...
Fléger Viktória
Motoros csapatból egy vendég

Kivalo hely ceges bulikra illetve rendezvenyekre! Ebben az evben latogattuk meg cegemmel a helyet, a kiszolgalas szuper volt ... 
Márk Dominik
vendég

Finom pizzák barátságos hangulat és a bulikrol ne is beszéljünk......... 
Miklós János
vendég

10 fős legénybúcsús csapattal, barátságos, családias kiszolgálással, egy kis videó discoval fűszerezve, tiszta szállás, rendes ágynemű, ár-érték arányban több mint kiemelkedő........ 
Nagy Vendel
vendég

Segítőkészek a szálláson.Korrekt ár. A wellness része is nagyon jó.Nagyon szép helyen van szép a környezet.... 
Danka Bálint
vendég
 

Elégedettek voltunk, nagyobb baráti társaság töltött ott egy hétvégét, Ár/Érték arányban 5*. 
Mészáros Tibor
vendég